пятница, 16 января 2015 г.

                

          
             Головна мета школи – збудити, дати виявитися самостійним творчим силам дитини, виховати людину з широким розумінням своїх обов’язків, з незалежним високим розвиненим розумом, таку людину, яка проведе в життя свою незалежну думку. Ця людина має бути творчою та успішною. А нова школа – школою творчості та успіху.

          Отже,сутність педагогічної творчості  ми визначаємо як цілісний процес професійної реалізації та самореалізації педагога в освітньому просторі. Особливістю педагогічної творчості є те, що педагог реалізує свої особистісні і професійні творчі потенції засобом творення особистості дитини, а розвиток його творчого потенціалу зумовлений розвитком творчого потенціалу вихованця. Тобто без творчості немає натхненної педагогічної діяльності та активної взаємодії між вихователем і вихованцем. 


8 комментариев:

  1. Матеріал поданий у цікавій та доступній формі, сподіваюсь, буде в нагоді учителям, учням і тим, хто цікавиться сучасною педагогікою

    ОтветитьУдалить
  2. Згодна з автором. У реальному педагогічному процесі робота учителя і навчальна діяльність учнів реалізуються в тісному взаємозв'язку,вони взаємозумовлюють один одного - без урахування цієї взаємодії очікуваних результатів навчання не отримати.

    ОтветитьУдалить
  3. Дякую за позитивні відгуки на мою роботу.

    ОтветитьУдалить
  4. Дякую за позитивні відгуки на мою роботу.

    ОтветитьУдалить
  5. Точно сказано, приємно читати!!

    ОтветитьУдалить
  6. Матеріал дуже цікавий та актуальний в сучасній школі.

    ОтветитьУдалить
  7. Матеріал поданий на високому професійному рівні з використання ІКТ та медіа технологій.

    ОтветитьУдалить